Coneix l'equip

El Bar del Cafè Nou treballa per oferir llocs de feina inclusius i millorar la qualitat de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual facilitant el seu accés a entorns de feina normalitzats. La plantilla compta amb un equip de persones molt divers  comptant amb professionals de cuina de la ciutat i la comarca, i fomentant la inclusió social reservant un 40% de la plantilla per a persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats d’inserció laboral.

Idoia

Cap de sala

La Idoia treballa en el món de la restauració des de fa 10 anys, ha tingut negoci propi de menjars cuinats i càtering, i li encanta la cuina i l’atenció al client. La trobareu al Cafè sempre disposada a ajudar-vos/assessorar-vos per el que necessiteu.

Amb la seva proximitat i la dedicació cap al seu equip farà el possible per tal d’oferir-vos el millor servei!

Sergio_cambrer Bar Cafè Nou

Sergio

cambrer

El Sergi és argentí i fa 6 anys que viu a Mataró. Des que va arribar a la ciutat ha treballat
de cara al públic. És cambrer
del restaurant Bar Cafè Nou i té molta experiència en el sector. De fet, va tenir un bar propi.
El trobareu sempre somrient i fent alguna broma 🙂

Nadina

Cambrera

La Nadina ha treballat en el món de l’hostaleria durant molts anys. Està estudiant el grau de psicologia a la UOC i sovint practica ioga! Potser la podeu trobar escoltant Txarango… N’és una gran fan!

Formar part de l’equip del
Bar Cafè Nou és un repte que somiava des de feia molt de temps. 

Mireia

Cuinera

La Mireia ha treballat en diversos entorns laborals, però al Bar del Cafè Nou la trobareu a la cuina! Es considera una mica tímida, però en el fons és una bromista, sempre s’acaba obrint i demostrant la seva simpatia, amabilitat i sensibilitat. 

Li encanten els gossos, passar temps a la seva filla i anar a buscar bolets, encara que sempre torna amb el cistell buit!

Maria

Cambrera

La Maria treballa com a cambrera al Bar del Cafè Nou, fa quatre anys que és a la Fundació Maresme i va estudiar al gremi d’Hostaleria de Mataró.

Dins les seves passions trobareu el ball, el bàsquet i menjar! El seu plat preferit és el risotto. La Maria és una noia molt curiosa i inquieta, és per això que no desaprofita cap dia al Cafè Nou per continuar aprenent coses noves.

Vanessa

Cambrera

La Vanessa té experiència en el món de l’hostaleria com a ajudant de cuina i cuinera, però al Bar del Cafè Nou aterra com a cambrera i se sent molt a gust amb aquesta nova experiència al món de la sala!

És una persona alegre i responsable, sempre la trobareu rient. A més, és un luxe treballar amb ella, sempre mira de fer el millor per un bé col·lectiu!

Sergi_ajudant de cuida

Sergi

Cambrer

En Sergi va estudiar un curs
al Gremi d’Hostaleria i ara és cambrer del restaurant Bar Cafè Nou. Segurament el veureu cap amunt i cap avall per la sala i la terrassa, ja que és tot un esportista amant del running. Quan és fora de la feina és un apassionat del cinema asiàtic i la música. El que li agrada més és connectar amb la gent i fer que tothom s’hi senti a gust!

Hanna_ajudant de cuina del restaurant Bar Cafè Nou

Hanna

Ajudant de cuina

La Hanna ha fet un grau superior en direcció de cuina i el Bar Cafè Nou és la seva primera experiència laboral. Es considera una persona treballadora, responsable i entregada a la seva feina. Li agrada molt viatjar, escoltar música, els animals i passar temps amb la gent que estima.

Andreu

AJUDANT DE CUINA

L’Andreu fa anys que és a la Fundació Maresme. Ha fet diverses pràctiques de cuina i ara el trobareu a la cuina del restaurant Bar Cafè Nou.

Els seus hobbies són els animes, l’esport i dibuixar. L’Andreu és tot un amant de viatjar i somia amb fer un viatge al desert d’Egipte o a Roma i poder fer moltes fotografies.

Pol

Ajudant de cuina

El somni del Pol sempre havia estat ser cuiner i és per això que va decidir especialitzar-se i formar-se en el camp de l’hostaleria i la restauració. Ha estudiat un grau en gastronomia a Sant Pol de Mar i també al gremi d’hostaleria de Mataró.

Actualment, és ajudant de cuina al Bar de Cafè Nou i per fi acompleix el seu somni en un projecte on no deixa d’aprendre! Li encanta la fideuà, i les seves passions són el futbol i les carreres de cotxes i de motos.

Ibra

Ajudant de cuina

L’Ibra va fer un curs al gremi d’hostaleria del Maresme i va fer pràctiques a un restaurant del Maresme. Al Bar del Cafè Nou el trobareu donant un cop de mà a la cuina. És una persona molt treballadora, responsable i sempre disposada a ajudar als altres.

L’apassiona l’art i la cultura!

vols formar part de l’equip?

Contacta amb nosaltres!