Coneix l'equip

El Bar del Cafè Nou treballa per oferir llocs de feina inclusius i millorar la qualitat de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual facilitant el seu accés a entorns de feina normalitzats. La plantilla compta amb un equip de persones molt divers  comptant amb professionals de cuina de la ciutat i la comarca, i fomentant la inclusió social reservant un 40% de la plantilla per a persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats d’inserció laboral.

Sergi

Cambrer

El Sergi va cursar al gremi d’hostaleria l’any 2019 i ara és cambrer del Bar del Cafè Nou.

És tot un esportista amant del running! Quan és fora de la feina és un apassionat de l’anime i la música. El que més li agrada de l’ofici és connectar amb la gent i fer que se sentin a gust, com a casa!

Cristina

Cap de sala

La Cristina va iniciar la seva trajectòria al SEFI ( Servei de Formació i Inserció). Li encantava la seva feina, però tenia un repte personal, poder-ho compaginar amb el sector de la restauració… i va aparèixer l’oportunitat!

La defineix el seu somriure expressiu, la seva proximitat i la dedicació cap al seu equip i la clientela per tal d’oferir el millor servei!

Vanessa

Cambrera

La Vanessa té experiència en el món de l’hostaleria com a ajudant de cuina i cuinera, però al Bar del Cafè Nou aterra com a cambrera i se sent molt a gust amb aquesta nova experiència al món de la sala!

És una persona alegre i responsable, sempre la trobareu rient. A més, és un luxe treballar amb ella, sempre mira de fer el millor per un bé col·lectiu!

Maria

Cambrera

La Maria treballa com a cambrera al Bar del Cafè Nou, fa quatre anys que és a la Fundació Maresme i va estudiar al gremi d’Hostaleria de Mataró.

Dins les seves passions trobareu el ball, el bàsquet i menjar! El seu plat preferit és el risotto. La Maria és una noia molt curiosa i inquieta, és per això que no desaprofita cap dia al Cafè Nou per continuar aprenent coses noves.

Mireia

Cuinera

La Mireia ha treballat en diversos entorns laborals, però al Bar del Cafè Nou la trobareu a la cuina! Es considera una mica tímida, però en el fons és una bromista, sempre s’acaba obrint i demostrant la seva simpatia, amabilitat i sensibilitat. 

Li encanten els gossos, passar temps a la seva filla i anar a buscar bolets, encara que sempre torna amb el cistell buit!

Andreu

Ajudant de cuina

L’Andreu fa quatre anys que és a la Fundació Maresme. Ha fet diverses pràctiques de cuina i ara el trobareu a la cuina del Cafè Nou.

Els seus hobbies són els animes, l’esport i dibuixar. L’Andreu és tot un amant de viatjar i somia amb fer un viatge al desert d’Egipte o a Roma i poder fer moltes fotografies.

Víctor

Ajudant de cuina

El Víctor és treballador de la Fundació Maresme i va decidir embarcar-se en aquesta nova oportunitat laboral. Treballa d’ajudant de cuina, tot i que també li agradaria estar a la sala, ja que li encanta tractar amb les persones.

El Víctor és molt polivalent i tot un artista! Tant a dins com fora de la feina li agrada cantar i crear les seves pròpies cançons..

Nadina

Cambrera

La Nadina ha treballat en el món de l’hostaleria durant molts anys. Va estudiar a la UOC el grau de psicologia i sovint practica ioga! Potser podeu trobar-la escoltar Txarango… és una gran fan!

Poder formar part de l’equip del Cafè Nou ha estat tot un repte que somiava des de feia molt de temps. És per això que inicia aquest nou camí, per construir-ne de nous juntament amb tots els seus companys.

Pol

Ajudant de cuina

El somni del Pol sempre havia estat ser cuiner i és per això que va decidir especialitzar-se i formar-se en el camp de l’hostaleria i la restauració. Ha estudiat un grau en gastronomia a Sant Pol de Mar i també al gremi d’hostaleria de Mataró.

Actualment, és ajudant de cuina al Bar de Cafè Nou i per fi acompleix el seu somni en un projecte on no deixa d’aprendre! Li encanta la fideuà, i les seves passions són el futbol i les carreres de cotxes i de motos.

Laia

Cambrera

La Laia ja fa uns anys que es mou pel terreny de l’hostaleria. La trobareu darrere la barra amb el seu ampli somriure i les seves paraules sinceres. Entusiasta, aventurera, exigent i lleial, li agrada la natura, viatjar i gaudir de les amistats i de la seva inseparable gosseta Fita.

Ara vol aportar tota la seva energia i optimisme per tirar endavant aquest nou i engrescador projecte de la Fundació Maresme.

Ibra

Ajudant de cuina

L’Ibra va fer un curs al gremi d’hostaleria del Maresme i va fer pràctiques a un restaurant del Maresme. Al Bar del Cafè Nou el trobareu donant un cop de mà a la cuina. És una persona molt treballadora, responsable i sempre disposada a ajudar als altres.

L’apassiona l’art i la cultura!

vols formar part de l’equip?

Contacta amb nosaltres!