Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Escenari/Off: Mireia Vives i Borja Penalba

gener 12 | 19:30 21:30

El duet de cançó valenciana s’acomiada dels escenaris amb la gira “Punt i a part”

Mireia Vives i Borja Penalba han anunciat una pausa indefinida en el seu projecte musical conjunt. Per acomiadar-se inicien “Punt i a part”, la seva darrera gira abans d’encarar els seus nous projectes en solitari. Després de 10 anys de feina conjunta, 3 discos propis, el projecte Ovidi4 i centenars d’actuacions arreu dels Països Catalans i Europa el duet valencià farà parada el 12 de gener al Cafè Nou per acomiadar-se de Mataró i el Maresme. Després d’exhaurir entrades per la sessió de les 21:30h (mil gràcies!), l’organització i el duet valencià hem decidit obrir una segona sessió de tarda-vespre, a les 19:30h. 

“Punt i a part” és un espectacle musical amb aires teatrals, amb escenografia pròpia i jocs de llums: un esclat de l’univers del duet del País Valencià. Mireia Vives i Borja Penalba fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades o amb l’estima per l’univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen. És així com Mireia i  Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta.

El Bar del Cafè Nou tindrà les seves portes obertes per tots aquells que prèviament vulguin sopar i escalfar motors pel recital. 

HORARIS:
19.30 h: Primera Sessió
21.30 h: Segona Sessió (Sold Out)

15.00€ (+comissió de gestió)